samenvattingen.com

Zoeken

Voortgezet Onderwijs | Middelbaar Beroepsonderwijs | Hoger Beroepsonderwijs | Wetenschappelijk Onderwijs


Geld verdienen

Op Samenvattingen.com kan je geld verdienen door je samenvattingen, opdrachten, antwoorden en andere studiemateriaal te koop aan te bieden. Je mag helemaal zelf weten wat je upload en welk tarief je daarvoor vraagt. Andere studenten en scholieren kunnen jouw documenten dan kopen en jij profiteert dan van mooie extra inkomsten.

Het schrijven van samenvattingen is nu niet alleen nuttig voor het halen van tentamens, maar je er aardig wat mee verdienen. Jij en je medestudenten kunnen nu profiteren van jouw werk. Je verdient geld zonder dat je er een bijbaan of vakantiewerk voor moet vinden.

Hoe werkt het

1. Uploaden

Bied je documenten ter verkoop aan op Samenvattingen.com.2. Bepaal de prijs

Je bepaald zelf hoeveel je voor je documenten vraagt. Met een hoge prijs kan je veel verdienen, maar zal het document ook minder vaak verkocht worden. Je zal dus zelf een goede prijs moeten bedenken. Voor een goede samenvattinge van een ingewikkeld boek en voor een grote groep studenten (bijvoorbeeld rechten, SPW of geneeskunde) kan je meer vragen dan voor een korte eenvoudige samenvatting.3. Verdien geld

Zodra je documenten te koop zijn op Samenvattingen.com kan je wachten todat het document verkocht wordt. Je kan ook regelmatig nieuwe documenten uploaden zodat je inkomsten alleen maar toenemen. Hoe actuele en completer de documenten, hoe meer geld je kan verdienen.

Slim geld verdienen

Als je veel wil verdienen, dan moet je dat natuurlijk slim aanpakken. Op de meeste universiteiten, hogescholen, ROC's en in het voortgezet onderwijs vinden de toets- en tentamenperiode's ongeveer op dezelfde momenten plaats. Als je zorgt dat jij je documenten ruim voor die periode op Samenvattingen.com te koop aanbiedt, zal je meer kunnen verdienen.


Complete documenten zullen ook meer opleveren dan een samenvatting van een paar hoofdstukken. Bovendien zal je voor een goed document een betere waardering krijgen van de kopers en dat zal weer meer verkopen opleveren.