samenvattingen.com

Zoeken

Voortgezet Onderwijs | Middelbaar Beroepsonderwijs | Hoger Beroepsonderwijs | Wetenschappelijk Onderwijs


Spijt!, Slee, Carry

Uitgever: Van Holkema & Warendorf

Waar speelt het verhaal zich af:
In Nederland.

Wanneer speelt het verhaal zich af:
In deze tijd.

Hoofdpersonen:
David zit in klas 2A van de middelbare school. Hij zit ook in de redactie van de schoolkrant die de "Brugmug" hee

hooiixsanne

23 september 2010 @ 16:32 uur

Hoii ik vind die mening waar ik vind het echt n zielig boek. ik moest wel huilen Xje Sanne.

renaaaatebitch

30 januari 2009 @ 17:45 uur

ik hou van dit boek.
ik snap niet dat er mensen zijn die zo ver kunnen gaan met pesten.
ik moest het lezen voor een boekverslag waar ik nu mee bezig ben

bookgeak

15 januari 2009 @ 16:49 uur

Geweldig, bijzonder, AMAZING !
Er zijn geen woorden voor..
Ik moest dit lezen voor een boekverslag, (waar ik nu mee bezig ben) en ik vond het HEEEL erg leuk om te lezen en ik vond het jammer dat ik hem alweer uit heb!

Als ik mijn boekverslag af heb, ga ik meer boeken van haar lezen!
Groetjes,
Bookgeak. :B

cr1sbr0wn

17 november 2008 @ 17:20 uur

heeei,

ik vind carry slee een vet coole schrijfer en spijt vind ik een van haar mooiste boeken. ik ben namelijk zelf vroeger ook heel erg gepest ik kom nu op voor kinderen die anderen pesten ik heb al wel een paar rake klappen gehad als ik ervoor sprong. maat toch snap ik niet waarom ze iemand zo pesten een geintje is leuk maar pesten:S echt niet cool.

groeties,, ikk XD

rubiejojo

07 januari 2008 @ 19:10 uur

heej allemaal,,
ik lees nooit graag boeken
maar men leraar nederlands las een stuk voor we moesten een opd. maken erover en nu heb ik een boekverslag en heb ik dit boek gekozen omdat het me spannen leek maar het was dus een droevig verhaal ik ken self niet iemand die gepest wordt nou ja een maat van me heeft een afwijking aan de voeten daar wordt hij soms mee gepest maar ik kom wel altijd voor hem op
ik heb een hekel aan pesten maar het sijn meestal de ‘‘populaire’‘ mensen als je daar tegeningaat heb je gelijk een probleem en dat wil ik ook niet.
moet nu met me boekverslag besig

:D

pluisje14

21 november 2007 @ 17:25 uur

heey allemaal
ik heb het boek niet gelezen maar asl ik de inhoud alleen al lees kan ik me wel in het boek mee leven ik word zelf ook gepest en dat vind ik niet leuk ik weet hoe het voelt ik kom ook wel op voor mensen die gepest worden ik heb zelf ook wel rake klappen gehad omdat ik er voor sprong als ik er aan terug denk dat doet het pijn en ik word heel boos iedereen schrok van mij dan zit het niet goed.
ik ben blij dat het nu zover is dat ik bijna niet meer gepest word ik ben nu zo blij voor me zelf en die andere en heb medelijden met Jochem.

xx mii

kwikjealex

19 oktober 2007 @ 12:41 uur

ik heb het boek Spijt! gelezen en het is gewoon zo goed geschreven als je het boek in een keer leest kan je je er helemaal in inleven.
Voor mij is het wat makkelijker want een van mijn beste vrienden werdt heel erg gepest omdat hij dik was .Ik vind dat dat zo wie zo niet mocht want hij had suikerziekten. Hij heeft bijna zelfmoort gepleegt want hij ging voor eenauto springen op de snelweg gelukkig zach de eutomobilist het en is hij net niet dood gegaan maar even later heb ik wel gehoort dat een kind die gepest werd echt zelfmoort heeft gepleegt dus ik vind dat dat echt niet kan

DUS PESTKOPPEN LEES HET BOEK SPIJT! MAAR EENS EN WE KIJKEN OF JE VAN GEDACHTEN VERANDEREN!!!!! !!!PESTEN IS SLECHT!!!

dreamm_x

08 augustus 2007 @ 23:17 uur

Heb het boek ng nie geleze.. ma d samevatting doe me kei hard denke aan christophe.. :’(
Hij werd ook vaak gepest,, n iedereen (ook ik) zag het allemaal wel,, maar niemand deed er iets aan,, uit schrik?,, sensatie??,, k weet het niet..
Op een woensdag in maart dit schooljaar kom ik thuis van school en hoor ik dat die jonge de dag voordien zelfmoord heeft gepleegt.. k kon het maar niet gelove.. n nu nog denk ik alle dagen aan hem..
Het schuldgevoel is gewoon enorm,, waarom heb ik er toen niets aan gedaan,, hem geholpen..
Maar al die schuldgevoelens,, al die pijn,, het komt gewoon allemaal veel te laatt!!
Bij het lezen van de samevatting had k al tranen in me ogen.. ga t boek zeker lezen,, wat wrs tot watervalle gaat leide,, maar miss helpt het wel bij de verwerking van dit verlies..
Egt sins die woensdag denk ik tot op vandaag ng alle dagen aan hem,, zijn gezicht zit voor eewig in me geheuge gebrandt..
Maar het deed me vooral pijn om zijn vader op de begrafenis te zien blijte,, terwijl k heel goe weet da die zijn zoon veel geslage heeft er er bijna niet naar omzag.. Het doet egt pijn om zoiets te zien.. ik kon het wel uitschreeuwen..

K wil gwoon tege iedereen zenge die weet da der iemand in zijn f haar omgeving gepest wordt en er nooit iets aan gedaan heeft,, wacht niet langer hem f haar te helpe,, doe het nu het nog kan,, want voor je t weet is het te laatt.. en geloof me,, het doet pijn!!

Christophe,, there’s memories down here that will always live!!
and I’m so sorry !!

x. Jolene