samenvattingen.com

Zoeken

Voortgezet Onderwijs | Middelbaar Beroepsonderwijs | Hoger Beroepsonderwijs | Wetenschappelijk Onderwijs


Anne Frank,

Verantwoording


Ik heb dit onderwerp gekozen omdat Anne Frank me inspireert. Ik ben in naar het toneelstuk van Anne Frank geweest, ook heb ik een aantal boeken over Anne Frank gelezen. Ik ben ook naar het Anne Frank Huis geweest. Ik wist al veel van Anne Frank en weet heel veel van haar leven, haar familie en alles eromheen af.
Ik heb dit onderwerp ook gekozen, omdat Anne Frank een wereldberoemd persoon en heel veel mensen in de wereld haar kennen en haar inspireren. Haar boek is ook in honderden talen uitgebracht, zodat de hele wereld het kan lezen. Overal ter wereld wordt haar boek gelezen voor de literatuurlijst.
Ook heb ik dit onderwerp gekozen omdat ik al van Anne Frank afweet sinds ik nog heel jong was. Het verhaal van Anne Frank verteld precies hoe het was in de oorlog en voor veel mensen die de oorlog hebben meegemaakt is het ook een heel ontroerend dagboek.
Er zijn heel vaal dagboeken van mensen die WOII hebben meegemaakt, maar alleen die van Anne Frank is wereldberoemd geworden!


Overzicht van bronnen:


Auteur Titel Pagina’s
Anne Frank Stichting Anne Frank 8 t/m 10 + 16 t/m 17
Melissa Müller Anne Frank de biografie 13 t/m 21

hermy

24 september 2009 @ 12:08 uur

super goed gedaan. Heel erg duidelijk geschreven. Het heeft me helemaal gepakt ik geef je een 9!!!

wawawa

20 februari 2005 @ 08:26 uur

het is een best wel vet stuk tekst maar het is veel te lang en dan wordt het zo saai. jmmr maar ik geef een 5.5 nog net een voldoende want anders vind ik zielig